Sobre mi

Sóc del Maresme i casa meva és aquell mar i la seva olor de sal. Vaig nàixer al Masnou l’any 1984, i porto ja uns quants anys ben acollida a Premià de Mar.

Sóc llicenciada en Ciències Polítiques, especialitzada via Màster en polítiques públiques i socials per la Universitat Pompeu Fabra.

He treballat fent recerca i la divulgació en matèria social i sobretot de gènere; primer a l’Observatori Social d’Espanya i després i fins ara a l’Institut de Ciències Polítiques i Socials.

Tinc el privilegi de tenir una feina que em permet pensar, llegir i escriure; hi preparo publicacions, cursos i seminaris sobre condicions de vida de les dones i pensament feminista.

Durant un parèntesi de temps de quatre anys, he representat En Comú Podem al Senat (i anecdòticament al Congrés), on vaig tenir el privilegi de ser portaveu d’Igualtat i participar del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Sóc mare d’una criatura meravellosa. Participo de projectes feministes preciosos, com és l’Associació iQ. Sóc ecofeminista.  I la meva escola ideològica va ser Iniciativa.

Tinc petites cosetes escrites que m’encanten, com Nits Vermelles o Días de viento. I crec en el poder de la paraula. I de l’escolta; de l’escolta tendra i profunda que permet saltar prejudicis i prendre’s de la mà. La sororitat.

Crec que vivim un moment límit pel que fa a la salut del món. Que ens hem de plantar (de masses) en l’exigència de redistribuir la riquesa per tal de permetre una millor vida compartida. I crec que el feminisme i l’ecologisme presenten claus aliades sobre quina és l’alternativa a l’abisme.

Amigues: Que floreixi un nou món.

mari_073bw

Foto by Anna Fàbrega

A %d bloguers els agrada això: