Temps de Trasllat.

Bueno, bueno, bueno: ha arribat l’hora. Aquest blog està de trasllat.

Aquest blog m’ha acompanyat aquest tres anys estranyíssims que he passat al Senat, i crec que ha fet el seu petit servei. De contacte. De finestra. De divulgació d’informacions i impressions. De fil de connexió quotidiana amb vosaltres. De punt de trobada entre aquell palau blindat i la vida real, més alegre, que succeïa fora.

Me l’enduc, doncs. Trasllado aquest blog – juntament amb uns quants llibres, carpetes i samarretes no foradades – del Senat al Congrés. També tot allò que duc après.

Avui és dimarts 14 de Maig i Madrid va molt ple i acalorat. Entro per la porta del Congrés i em dedico a fer papers. Que d’aquí a una setmana prometo el càrrec, diputada; i ja porto a sobre tots els nervis, començant pel de voler estar a l’alçada.

A l’alçada del repte que entomo. Representar-vos. Defensar-vos. Tirant endavant el nostre programa [roig – verd – violeta] de redistribuir la riquesa per cuidar les persones. El planeta. La vida. Posar les mans i l’escó a treballar per aixecar vida digna compartida.

Mentres em fan entrega d’un maletí marró, mentres passo de sala en sala omplint i entregant i firmant papers i repapers, prenc la decisió de convertir aquest blog en un recull no diari de sessions – no periòdic, no forçat i no oficial – del que viuré des de l’escó que (la ciutadania) m’heu assignat.

Us passaré, doncs, per sota la taula, per sota l’estridència mediàtica, per sota de les consignes, per sota de la crispació i per sota de l’escenografia, petites notes polítiques sueltes sobre cosetes que no es veuen, convençuda que de vegades aquestes són les més importants. Avui inauguro, doncs, emocionada: Notetes des del Congrés.

Tan de bo us serveixi, en el sentit més ampli possible.

3 Replies to “Temps de Trasllat.”

 1. ¡Qué te vaya muy bien! Un abrazo. Ángela (madre de Marta)
  ________________________________
  De: Notetes des del Congrés
  Enviado: martes, 14 de mayo de 2019 15:48
  Para: angelarivera49@hotmail.com
  Asunto: [Entrada nova] Temps de Trasllat.

  Maria Freixanet Mateo posted: “Bueno, bueno, bueno: ha arribat l’hora. Aquest blog està de trasllat. Aquest blog m’ha acompanyat aquest tres anys estranyíssims que he passat al Senat, i crec que ha fet el seu petit servei. De contacte. De finestra. De divulgació d’informacions i impre”

  M'agrada

 2. Moltes gràcies per la teva feina al Senat. Has treballat en condicions molt difícils i has deixat el teu granet de sorra.
  Segur que al Congrés ho faràs molt “rebé”
  Te haré una petición, porfa, porfa que el Congreso se deje de llamar Congreso de los Diputados.
  Molta sort !!!
  Una abraçada.
  Concha

  M'agrada

 3. Estamos muy orgullosas de tí, María. Lo harás estupendamente con el saber, el amor y la dedicación con que lo haces todo. Un abrazo y mucha fuerza.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: